Dutch – Blaasontsteking

Een natuurlijk geneesmiddel tegen blaasontsteking en andere blaasaandoening

Als iemand die altijd al aan blaasontstekingen en andere blaasaandoeningen heeft geleden, ben ik op zoek naar producten die mijn leven kunnen verbeteren. Ik kwam de Waterfall D-Manosse site tegen, en nadat ik hun website had gelezen, deed ik zelf wat onderzoek naar D-Manosse om er zeker van te zijn dat hun informatie correct was. De mensen die deze website runnen lijken erg eerlijk en de website zelf bestaat al een aantal jaren, wat een goed teken is. Al 10 jaar leveren ze Waterfall D-Mannose aan mensen van over de hele wereld die lijden aan blaasaandoeningen. Ze hebben ook veel gebruikerservaringen op hun website van mannen en vrouwen die geleden hebben aan blaasaandoeningen.

Dit is wat een vrouw zij –

“Ik ben erg tevreden met Waterfall D-Mannose, het werkt extreem goed. Ik heb de laatste anderhalf jaar last gehad van E. coli, ook al heb ik de vorige blaasontstekingen kunnen controleren door simpelweg veel water te drinken bij het eerste teken van de symptomen. Sinds ik D-Mannose gebruik (regelmatig, met lage dosering en hogere dosering voor en na seks) heb ik geen blaasontstekingen meer gehad !!! Ik zal het zeker in het vervolg blijven gebruiken”.

De mensen die de website runnen hebben zelf beiden meerdere keren een blaasontsteking gehad en waren toen behandeld met antibiotica. Maar deze methode is steeds minder effectief aan het worden. De infectie kwam steeds sterker terug en het werd lastiger om het te genezen, dit is de hoofdreden waarom zij begonnen met het zoeken naar een meer natuurlijk geneesmiddel tegen blaasontsteking en blaasaandoeningen.

Ik heb gehoord, en het word vaak gezegd dat cranberry’s kunnen helpen met blaasontstekingen en aanvankelijk lijkt het ook te helpen met urineweginfecties. Maar ik heb geleerd dat E.coli een zuur adaptieve bacterie is, en dat het in staat is om zijn nutritionele behoeften te synthetiseren van de omliggende zuren. Omdat cranberry hippuurzuur in het urine genereerd, en dus een het urine verzuurd, geeft het E.coli en andere gram-negatieve bacteriën een geschikt klimaat om te vermeerderen.

Het blijkt dus dat het drinken van cranberry sap wanneer u een infectie hebt de kans zeer vergroot dat deze ook, vaak heviger, terugkomt.

Waterfall D-Mannose is een monosaccharide (een simpel suiker), verwant aan glucosamine, die zich aan de bacterie hecht en voorkomt dat de bacterie aan de wand van uw blaas kan hechten. Als u voorkomt dat een bacterie zich aan de wand van uw blaas hecht, stopt u de symptomen die gerelateerd zijn aan blaasinfecties. Omdat als bacteriën zich niet aan de wand van de blaas of aan de urineweg kunnen hechten, dan kunnen ze ook geen blaasinfectie symptomen veroorzaken.

Bacteriën met een steeds grotere resistentie tegen antibiotica zijn wereldwijd een groot probleem aan het worden en veel mensen zijn naar meer natuurlijke geneesmiddelen aan het zoeken om hun blaasontsteking en blaasaandoening te genezen. Veel urologen en doctoren raden hun patiënten nu aan dat Waterfall D-Mannose een antwoord kan zijn op hun blaas- en urinewegaandoeningen.

Klik hier om uit te vinden of dit u kan helpen

Ongeveer de helft van de wereldbevolking heeft nooit last gehad van de symptomen van blaasontsteking. De andere helft heeft in hun leven ten minste een episode gehad, en ongeveer 20% hiervan hebben chronische blaasontsteking. De symptomen zijn niet gemakkelijk om te negeren: buikkrampen, pijn tijdens het urineren, soms brandende, sterk-ruikende urine, en meestal pijnlijke steken in de urineleider tijdens en na het urineren. Een ander symptoom van blaasontsteking is de behoefte om te urineren, maar zonder dat het ook echt lukt. Dit kan natuurlijk erg gevaarlijk zijn, zeker wanneer u last hebt van chronische blaasontsteking waarbij de bacteriën resistent geworden zijn door het veelvuldig gebruik van antibiotica. De vochtopbouw kan de elektrolyten in uw lichaam verwarren wat tot misselijkheid en zelfs ergere symptomen kan leiden.
Indien u vermoedt dat u last hebt van de symptomen van een blaasontsteking, maar het niet zeker weet, of als uw doctor geen infectie kan vinden, dan is het een goed idee om uw urine te testen met urine test strookjes. Deze hebben de vijf essentiële elementen om infecties te herkennen en helpen u uw voortgang bij te houden. Probeer het pH van uw urine aan de basische zijde van het neutrale 7 te houden, rond 7.5 – 8 dus, door het te regelen van wat u eet.
Vermijd zure dingen zoals witte bloem, koolzuurhoudende dranken, alcohol, rood vlees en tafelsuiker of snoepjes.

Chronische Blaasontsteking:

Chronische blaasontsteking kan, over het algemeen, voorkomen worden door een onderhoudsdosis van Waterfall D-Mannose te nemen. Echter, er zijn een paar tips die u kunnen helpen. Als eerste, ook eerder vermeld, is het belangrijk om onmiddellijk een dubbele dosis WDM te nemen wanneer u het gevoel krijgt dat er een infectie aankomt.
Als u beschikt over een Aloë Vera plant, snijd dan een blaadje af dat ongeveer 10-12 inch lang is. Open het blad en schraap de gel eruit. Mix dit met een pint appelsap. Dit is goed voor twee drankjes. Neem een van deze drankjes 2-4 keer per dag.
Ook kunt u proberen om 3 keer per dag 2 kruidnagels rauwe knoflook samen met een beetje appelsap te nemen. U kunt het ook fijnsnijden en het met wat appelazijn nemen of, als laatste redmiddel, het op wat toast met boter doen.
Als u antibioticum slikt, overweeg het dan om ons speciale probiotische blend te gebruiken om uw darmbacteriën, en dus uw immuunsysteem, te herstellen.

U kunt uw lichaam ook helpen door uw urine te alkaliseren. Als u magnesiumcitraat, natriumcitraat, calciumcitraat of kaliumcitraat (een apotheker zou dit moeten verkopen) kunt krijgen, neem hier dan een aantal keren per dag een theelepel van (uw apotheker kan u vertellen hoe vaak en hoe lang u dit zou moeten nemen, en of U dit samen met andere medicijnen, tegen blaasontsteking of andere aandoeningen, mag nemen)

Klik hier voor meer informatie 

 

Comments are closed.